Vill du ha din beställning före jul? Placera din beställning senast den 16.12.

Privacy Notice

 

Integritetsmeddelande

 

1. Personuppgiftsansvarig

L’Oréal Sverige AB, org. nr 556048-3314, Box 15 222, 167 15 Bromma, Sverige

 

2. Syfte och rättslig grund för insamling och behandling av personuppgifter

A. Nyhetsbrev

Syftet. När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att använda ditt namn, din e-postadress, ditt postnummer och land för att kunna skicka dig anpassade nyheter om Redken så som produktlanseringar, erbjudanden och inbjudningar till Redken evenemang i ditt område.

Rättslig grund. Vi använder dina personuppgifter för ovan nämnda syften med stöd av ditt samtycke. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

B. Kundinformation

Syftet. Vi använder dina personuppgifter (e-postadress, namn och köphistorik) för att registrera dig som Proshop kund.

Rättslig grund. Fullgörande av avtal (medlemskap i Redken Proshop).

C. Produktrecension

Syftet. Genom din profil kan du skriva en produktrecension på vår webbsida. Om du skriver en recension, kommer ditt användarnamn att vara synlig för alla besökaren, oavsett om de är inloggade som användare eller ej. Vi använder din e-postadress för att kommunicera med dig kring administrativa frågor rörande  ditt konto och för eventuella frågor i relaterade till din recension.

Rättslig grund. Fullgörande av avtal (recension tjänster).

D. Kundundersökning

Syftet. När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att använda ditt namn, din e-postadress, ditt postnummer och land för att kunna skicka dig kundundersökningar.

Rättslig grund. Vi använder dina personuppgifter för ovan nämnda syften med stöd av ditt samtycke. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

 

3. Mottagare av dina personuppgifter

Det Nordiska Redken brandteamet kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Personuppgifterna kommer inte att delas med andra brands eller juridiska enheter. Vi kan använda externa byråer, vilka agerar på våra vägnar, men endast inom ramen för ovan angivna syfte.

 

4. Lagringstiden

Personuppgifter som lämnas i samband med  nyhetsbrev samt recensioner sparas tills dess du avregistrerar dig eller raderar ditt konto. Om du önskar radera dina inlägg eller recensioner, ska det  göras innan du raderar ditt konto.

 

5. Dina rättigheter och hur du utövar dem

 
Rätt till tillgång/rättelse/radering/och rätt att återkalla ditt samtycke:
- Du har rätt att när som helst få tillgång till de personuppgifter vi har om dig samt att få dina personuppgifter korrigerade.För att göra detta, vänligen kontakta oss enligt via e-post på [email protected].
- Du kan återkalla ditt samtycke för uppgiftbehandling baserad på samtycke och kanfå dina personuppgifter borttagna eller raderade. För att göra detta, vänligen kontakta oss enligt via e-post på [email protected].
- Du kan när som helst välja att avprenumerera dig från våra nyhetsbrev genom länken längst ner i  all e-post.

Rätt till dataportabilitet:
- Du har rätt att flytta, kopiera eller överföra uppgifter från vår databas till en annan (med vissa begränsningar). För att göra detta, vänligen kontakta oss enligt via e-post på [email protected]. Vi skickar dig en översikt över de personuppgifter vi har registrerat hos dig via mail.

För att hantera din förfrågan kan vi kräva bevis på din identitet.

Rätten att inge klagomål till en tillsynsmyndighet:
Du har rätt att lämna in klagomål med anledning av behandlingen av dina personuppgifter till Datainspektionen, se www.datainspektionen.se
 

6. Dataskyddsombuds kontaktuppgifter

Har du ytterligare frågor eller önskar fler information, kan du kontakta vår nordiska dataskyddsombud på [email protected]

 

8. Mer information om behandlingen av dina personuppgifter finns i vår Integritetspolicy som finns här.